Det är inte helt lätt det här med sökmotoroptimering och annat vinna besökare till sina sajter på nätet. Jag personligen har åtminstone inte lyckats greppa det där helt, långt ifrån så bra som jag skulle kunna önska i varje fall. Jag vet ju liksom att man behöver en genomtänkt och välhållen strategi samt att man sannolikt måste användas sig av verktyg av utpräglad seotyp som exempelvis backlink checker . Men min mitt problem är att jag inte riktigt vet var någonstans jag ska börja här. Är ju så mycket på en och samma gång som måste fixas och jag klara svårigheter med att skaffa mig en heltäckande bild och därmed är det ej heller att få till någon som helst relevant analys. Kanske skulle jag ta och anlita någon extern konsult här, förutsatt att en sådan inte är alltför dyr känns det som en mycket god idé.