Jag gick på en personlig effektivitet kurs för någon vecka sedan och den fick mig verkligen att tänka till. Det var självklart att jag tänkte mer på hur jag skulle kunna göra för att effektivisera mina uppgifter på jobbet, men jag började också tänka på min vardag när jag inte är på jobbet. Saker som att umgås med folk började jag tänka på på ett annat sätt. Ibland är det ju så att man hellre sitter ensam vid datorn en stund istället för att umgås men jag började tänka på varför det är så och om det inte skulle vara bättre om jag kom ut och gjorde saker med folk istället. Jag började tänka på hur mycket tid jag faktiskt spenderar framför datorn och hur jag egentligen hellre skulle vilja vara med mina vänner. Det kan tyckas självklart men det är ju faktiskt inte så ofta som man tänker på det egentligen.